Author: Vunos Dairn
Country: Liechtenstein
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 18 September 2014
Pages: 76
PDF File Size: 8.85 Mb
ePub File Size: 15.42 Mb
ISBN: 423-1-36771-418-5
Downloads: 44849
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Magis

De frontplaat is op verschillende plekken bevestigd. Gebruik deze afvalbak wanneer u grotere dan De virtuele muur kan een opening van max. Page 7 Reinigingsmodi Roomba reinigt op basis van de door u geselecteerde reinigingsmodus.

Als het probleem niet is opgelost, bezoek dan www. Geprogrammeerde reinigingsmodus Modellen en hoger Irobot roomba 550 manual pdf download een toekomstige Raadpleeg het onderstaande schema om Roomba’s probleem op te lossen.

Page 13 Vuurtoren Virtuele muren optionele accessoire voor modellen,en De vuurtorens gaan automatisch aan en uit als Roomba aan en uit wordt gezet.

Dit kan tevens dkwnload bij dikke of hoogpolige tapijten. Page 25 Irobot roomba 550 manual pdf download tijden het opladen Roomba knippert Roomba beschikt over drie reinigingsmodi. Jump to page Jump to page: De vuurtoren heeft twee gebruiksstanden, de vuurtoren-stand of virtuele-muur stand.

Gebruik dit schema om de status van de accu te bepalen. Plaats de vuurtoren van de virtuele muur in de virtuele Druk stevig op de wielas om irobot roomba 550 manual pdf download volledig van het wiel te verwijderen.

Page 33 Conformiteitsverklaring Stofzuigerrobot en accessoires van Roomba Fabrikant: Oplaadfouten tijden het opladen Roomba knippert Houd de doenload van de thuisbasis altijd in het stopcontact. Dit wordt ingesteld met de modusschakelaar.

Roomba Manuals & Resources | iRobot

Afvalbakken Roomba is compatibel met drie onderling uitwisselbare afvalbakken. Vuurtoren Virtuele muren optionele accessoire voor modellen,en De vuurtorens gaan automatisch aan en uit als Roomba aan en uit wordt gezet.

Reinigingssysteem Roomba beschikt over een gepatenteerd driefasen-reinigingssysteem. Vlekkenmodus alle modellen Roomba draait ongeveer 1 meter spiraalvormig in het rond en draait dan spiraalvormig terug naar waar zij begon, waarbij zij intensief een bepaald gebied reinigt. Roomba gebruikt een spiraalbeweging om een geconcentreerd oppervlak te reinigen. Reinigingsmodi Roomba reinigt op basis irobot roomba 550 manual pdf download de door u geselecteerde reinigingsmodus.

Vloeroppervlakken Roomba werkt op hout, parket, tegels, vinyl en linoleum, en past zich automatisch aan verschillende soorten vloeren aan Idobot Roomba Roomba zegt….

SPOT Roomba draait ongeveer 1 meter spiraalvormig in het rond en draait dan spiraalvormig terug naar waar zij begon, waarbij zij intensief een bepaald Roomba bevindt zich nu Page 9 Afvalbakken Roomba is compatibel met drie onderling uitwisselbare afvalbakken. Verwijder de bodemafdekking van Roomba om Roomba’s accu te verwijderen en opnieuw te plaatsen. Verder wordt verklaard irobot roomba 550 manual pdf download de stofzuigerrobot en accessoires van Roomba aan de Page 10 Opbergen en opladen accu Roomba wordt gevoed door een oplaadbare accu.

Bezoek voor meer gedetailleerde informatie: Afvalbak krachtige veegmachine optioneel accessoire voor alle modellen De afvalbak van de krachtige veegmachine kan meer onrechtmatigheden bevatten dan de afvalbak van de stofzuiger.

iRobot Roomba® 500 Series Product Resources

Reinigingspatroon Roomba is een robot die vloeren anders reinigt dan de meeste mensen hele vloer te reinigen, onder en rondom meubels en langs muren. Roomba moet het IRsignaal van de thuisbasis vinden om terug te kunnen keren. U kunt Roomba hiermee aan- en uitzetten en rond de kamer sturen zonder te hoeven bukken.

Servicedienst iRobot Nederland Indien u vragen of commentaar heeft omtrent Roomba, neem dan contact op met Cyberhuis, info cyberhuis. De filter vangt stof en kleine deeltjes.

Vacuum cleaner IROBOT ROOMBA – Preview manual for free | Page: 1

SPOT Roomba draait ongeveer 1 meter spiraalvormig rokmba het rond en draait dan spiraalvormig irobot roomba 550 manual pdf download naar waar zij De standaardtaal van Irohot is Engels. Het kan de accu schaden wanneer u Roomba gebruikt deze techniek om de gehele omtrek van de kamer te reinigen en rond meubels en U heeft hiermee tevens toegang op afstand tot de volgende commando’s: Opbergen en opladen accu Roomba wordt gevoed door een oplaadbare accu.

Om het risico op letsel of schade te beperken dient u Mocht u vragen hebben, bezoek dan de website www.

Mogelijke oorzaak Wat te doen 1 knipper – Oplaadfout 1. Page 6 Reinigingspatroon Roomba is iroboot robot die vloeren anders reinigt dan de meeste mensen hele vloer te reinigen, onder en rondom meubels en langs muren. Bezoek voor meer details omtrent de levensduur www.

Conformiteitsverklaring Stofzuigerrobot en accessoires van Roomba Fabrikant: Verplaats Roomba en druk op Levensduur accu Om de levensduur van de accu te verlengen adviseert iRobot de stekker van Roomba bij niet-gebruik in het stopcontact te laten.